Neutrik AG on Liechtensteinissä toimiva 1975 perustettu kansainvälinen yritys, joka valmistaa ammattilaisille innovatiivisia AV- ja sähköalan liittimiä sekä järjestelmiä. Näin ollen he ovat maailman johtava audio- ja videoliitinten valmistaja.

Audioliittimistä tunnetuimpia ovat XLR-, plugi-, jakki- ja kaiutinliittimet, ristikytkentäpaneelit sekä optiset kuituratkaisut.

Vuoden 1975 alusta lähtien lukuisat patentit sekä lisenssisopimukset ovat osoitus Neutrikin innovatiivisista ja luovista saavutuksista. Neutrikin käyttäjät voivat luottaa siihen, että heidän korkealaatuiset tuotteensa ovat vailla vertaa hinta-/laatusuhteessa. Lähes kaikki Neutrikin liittimet tehdään heidän omassa tuotantolaitoksessa Liechtensteinissa.


Maailman johtava ammattimaisten audio- ja videoliittimien tarjoaja, Neutrik AG, esittelee tuotemerkkinsä REANin myötä mielenkiintoisen tuotevalikoiman.

Erinomainen kustannustehokkuus, houkutteleva muotoilu ja luotettava toiminta ovat REANin vahvuuksia.

Pitkäaikaisen osaamisen pohjalta on kehitetty ja tuotettu ammattikäyttöön tarkoitettuja audio- ja videoliittimiä ajantasaisissa tuotantolaitoksissa. Tehokas logistiikkajärjestelmä ja maailmanlaajuinen myyntiverkosto mahdollistavat korkean laadun ja lyhyet toimitusajat. REAN-tuotevalikoima on vaihtoehtoinen ratkaisu kustannustehokkaisiin sovelluksiin. REAN on Neutrik AG:n tuotemerkki.Cordial GmbH on perustettu Dachaussa Saksassa vuonna 1995 ja se valmistaa korkealuokkaisia AV-alan kaapeleita. Tuotevalikoima on laaja kattaen instrumentti-, mikrofoni-, video- ja kaiutinkaapelit, multicore-systeemit sekä adapterit analogiseen ja digitaaliseen signaalinsiirtoon. Valikoimassa on valmiskaapelit sekä metreittäin myytävät kaapelit. Cordialin laatuun luottavat niin alan ammattilaiset kuin harrastelijatkin, sillä heidän jatkuva tuotekehitystyö takaa myös markkinoiden parhaimman hinta-/laatusuhteen.Kabeltronik GmbH valmistaa laajan valikoiman kaapeleita sekä audio- ja videoammattilaisille sekä sähköteollisuuden käyttöön. Keskikokoisena yrityksenä heidän vahvuutena on joustavuus sekä nopea mukautuminen asiakkaiden tarpeisiin. Luettelovalikoima kattaa laajan joukon huippuluokan peruskaapeleita.

Luotettavuuden lisäksi Kabeltronik kiinnittää erityistä huomiota asiantuntijakonsultointiin, henkilökohtaiseen tukeen, ensiluokkaiseen palveluun ja korkeaan laatuun. Canare on Japanilainen ammattikäyttöön tarkoitettujen videokaapeleiden ja -liittimien valmistaja. Heidän valikoimistaan löytyvät HD- ja UHD-yhteensopivat kaapelit, liittimet sekä videoristikytkentäpaneelit. Useat kotimaiset AV- ja broadcast-alan ammattilaiset luottavat Canaren laatuun, eikä syyttä, sillä onhan Canaren tunnuslausekin "Optimize with Canare ...the Professionals Choice!"


 


COAX Connectors valmistaa korkealuokkaisia RF-liittimiä ja valmiskaapeleita vaativiin kohteisiin. Valikoima käsittää mm. BNC-, Micro-BNC-, Mini-BNC ja DIN1.0/2.3 -liittimet, adapterit sekä joukon muita koaksiaalikaapeliliittimiä. Valikoima sopii 50 ohmin sekä 75 ohmin järjestelmiin.Ten47 on erikoistunut pyöreiden moninapaliittimien valmistamiseen ja heidän valmistama Tourline-sarja onkin saavuttanut vankkumattoman jalansijan audioammattilaisten keskuudessa. Liittimet on suunniteltu kovaan keikkakäyttöön ja napaluvut kattavat 13-150 -napaiset versiot (4-48 kanavaa). Tourline moninapaliittimet ovat yhteensopivia vastaavien muiden valmistajien liitinsarjojen kanssa.Messi & Paoloni on Italialainen kaapelivalmistaja joka on valmistanut korkealuokkaisia koaksiaalikaapeleita jo yli 70 vuoden ajan. Heidän päätuotteitaan ovat taipuisat ja vähähäviöiset 50 Ohmin antennikaapelit, jotka pystyvät käsittelemään suuriakin vahvistintehoja. Valikoimasta löytyy myös erityyppisiä (BNC, TNC, UHF, N, SMA) -liittimiä heidän valmistamilleen kaapeleille sekä juotettavina että "solderless"-versioina.OKW on maailman johtava kotelovalmistaja ja potentiometrien nuppien valmistaja nykyajan elektronisille välineille. Jo 70 vuotta he ovat asettaneet muotoilustandardit muovisille koteloille ja potentiometrien nupeille & säätönupeille. 
 
 
 
 
 
Neutrik Cordial Kabeltronik Rean Ten47 Nidec OKW Gehäuse Systeme
Kaikki edustuksemme »