Miksi FIBERFOX ?

Kuituoptisilla järjestelmillä voidaan siirtää erinomaisesti suuria tietomääriä. Kaikki kaapeleihin tai liittimiin liittyvät heikkoudet poistuvat kokonaan käyttämällä FIBERFOX-järjestelmää. Kestävyys, luotettavuus ja helppo käsittely ovat etusijalla, sillä materiaalin on kestettävä korkeimmat laatuvaatimukset, joita niille asetetaan keikkakäytössä.

FIBERFOX EBC -linssiliittimet varmistavat aina järjestelmän toimivuuden myös ankarissa ympäristöolosuhteissa, kuten sateessa, kylmässä, kuumuudessa, pölyssä, mudassa tai veden alla. Toisin kuin perinteisissä valokuitujärjestelmissä, nillä saavutetaan paljon enemmän kytkentäkertoja (> 5000 ilman muutosta kytkentähäviössä!). Ne eivät kulu lainkaan, ne ovat huoltovapaita ja niiden käyttöikä on teoreettisesti rajoittamaton. FIBERFOX EBC -liittimet ovat IP68-standardin mukaisia ​​(kytkettynä sekä irrotettuna), ja ne voidaan puhdistaa helposti ja nopeasti käyttämällä vain puhdasta vettä ja nukkaamatonta liinaa. Tarkkoja mittalaitteita tai erityisten puhdistustyökalujen käyttöä ei tarvita!

FIBERFOX on linssilitostekniikka (Expanded Beam), joka tarjoaa erinomaisia ​​tuloksia ja toimii siksi ilman ongelmia signaalinsiirrossa jopa CWDM-sovelluksissa. Liittimet ovat MIL-DTL-83526-yhteensopivia, joten ne noudattavat maailmanlaajuista laajennettua linssiliitosstandardia.

FIBERFOX valmistajana pystyy myös tarjoamaan ja valmistamaan räätälöityjä ratkaisuja pienillekin määrille lyhyessä ajassa. Jos etsimäsi tuotteet puuttuvat verkkokauppamme valikoimasta, älä epäröi kysyä meiltä!

FIBERFOX tarjoaa huippuluokan valmistus- ja kokoonpanomenetelmät sekä ammattitaitoisen henkilöstön. Kaikki tämä ja kattava varastointi mahdollistaa standardi- tai räätälöityjen tuotteiden tuotannon samanaikaisesti joustavan valmistuksen kanssa lyhyillä toimitusajoilla. Kaikki on koordinoitu täydellisesti! Lisätietoja osoitteesta https://www.fiberfox.com/

Tuoteryhmä on tyhjä.

FIBERFOX kuitukaapelit

Neutrik Cordial Kabeltronik Rean Ten47 Nidec OKW Gehäuse Systeme
Kaikki edustuksemme »