Puh. 010 525 8000

Canare logo


Yrityksen historia

1970 Kimo Kawamoto perusti Canaren Nagoyassa, Japanissa. Hän sai idean yrityksen nimelle toimiston vieressä virtaavalta joelta, jonka nimi on Kanare-joki. Tämä yritys otti suuria askeleita innovatiivisella mikrofoni-kaapelilla jossa yhdistyi korkea laatu, matala kohina ja monia eri värivaihtoehtoja ja pinnotteita vuonna 1977.

Heidän filosofiansa

“To always be a manufacturer of superior value and meet the challenges of any era.”

Canarella johtotason periaatteena on jatkuvasti ulottaa yrityksen mainetta ja arvostusta sekä kohdata kasvotusten haasteet niiden ilmentyessä. Päätarkoituksena heillä on asiakkaiden nähdä heidät parhaana valintana kumppaniksi johon voi luottaa rauhallisin mielin. Canarella myös tähdätään pysyä asiakkaiden, toimittajien ja työntekijöidensä vaatimuksien tasolla jotka ilmentävät heidän yritystoimintaansa ja muodostavat perustan yhteisölleen.

Nykyään

Canare valmistaa parhaat pro audio- ja videokaapelit, 75 Ohm BNC-, F- ja RCA-liittimet, Patchbayt, kaapelikelat, multikanavajärjestelmät, osat, puristustyökalut ja kaapelinkuorintatyökalut. Vuonna 2004 he lanseerasivat täyden optisen tuotantolinjan HD-päivityksille broadcast/televisio-markkinoille. Ammattimaiset broadcast-insinöörit, ääniteknikot, AV-tuotanto integraattorit, muotoilukonsultit ja monet muut alallaan johtavat luottavat Canaren tuotteisiin, jotka ovat todettu kerta toisensa jälkeen luotettaviksi!

Canare on ammattilaisen valinta!


Canare tuotteet
Neutrik Cordial Kabeltronik Rean Ten47 Nidec OKW Gehäuse Systeme Canare IEC Lock Kabeltronik Kaiser Messi & Paoloni Schill
Kaikki edustuksemme »