Puh. 010 525 8000

Cordial logo


Cordial - We Are Cable


Cordial on aikaisessa vaiheessa 90-luvulla perustettu Hermann Adam yrityksen osasto Dachaussa lähellä Münchenia. Vuodesta 1995 se on ollut itsenäinen yritys joka tuottaa kaapeleita metritavarana ja myös täysin valmiita tuotteita musiikkiteollisuudelle sekä pro audio asiakkaille.

Heidän tuotevalikoimansa on hyvin laaja - instrumenteista mikrofoneihin, kaiuttimien kaapeleihin sekä moniytimisiin kaapeleihin ja adaptereihin, kuten DMX, MIDI ja digitaaliset audio-kaapelit. Heidän tuotteensa ovat innovatiivisia ja he eivät vain seuraa viimeisimpiä trendejä, vaan ovat usein niitä jotka uuden trendin aloittavat. Koska Cordial ei ole vain yksi kärkinimistä tärkeimpien valmistajien keskuudessa omassa kategoriassaan, niin heitä voisi nöyrästi sanoen kutsua trendin asettajiksi audio- ja videosignaalien levittämisen osa-alueella.

Cordial voidaan jakaa kolmeen pääosioon joista menestystarina luotiin: Aina korkealaatuiset kaapelit, jatkuva toimitusvarmuus ja joustava saatavuus kuin myös luotettavuus kaikissa asiakassuhteissa. "Reilu kauppa" ei ole heille pelkkää sanahelinää vaan heidän mottonsa. He laajensivat tuotantoaan ulkomaille hyvin aikasessa vaiheessa ja tänään yrityksellä onkin tuotantoa saksalaisen pääkonttorin lisäksi myös Britanniassa, Tšekeissä ja Kiinassa jolla voidaan taata tasainen jatkuva saatavuus.

Cordialin tuotteita myydään ympäri maailman ja niitä arvostetaan kaikkialla niiden uskomattoman laadun ja kestävyyden takia.


Tuotevalikoimissa ovat mm.


Bulkkikaapelit/metritavara

Valmiskaapelit

Adapterit

  • Impedanssi-konvertterit
  • Groundlift-maadoitusadapterit
  • Vaimentimet
  • Linjamuuntimet
  • DI-boxit

Multicore-järjestelmät

  • Standardi multicore-interface
  • Kustomoitu multicore-interface
Neutrik Cordial Kabeltronik Rean Ten47 Nidec OKW Gehäuse Systeme Canare IEC Lock Kabeltronik Kaiser Messi & Paoloni Schill
Kaikki edustuksemme »