Cordial logo


Cordial - We Are Cable


Cordial on aikaisessa vaiheessa 90-luvulla perustettu Hermann Adam yrityksen osasto Dachaussa lähellä Münchenia. Vuodesta 1995 se on ollut itsenäinen yritys joka tuottaa kaapeleita metritavarana ja myös täysin valmiita tuotteita musiikkiteollisuudelle sekä pro audio asiakkaille.

Heidän tuotevalikoimansa on hyvin laaja - instrumentti-, mikrofoni- ja kaiutinkaapelit sekä (multicore) moninapakaapelit. Valikoimissa on myös adaptererit ja DMX-, MIDI- sekä digitaaliset audio-kaapelit. Heidän tuotteensa ovat innovatiivisia ja he eivät seuraa pelkästään viimeisimpiä trendejä, vaan ovat usein aloittamassa uusia trendejä. Cordial ei ole vain yksi kärkinimistä huippuvalmistajien keskuudessa omassa kategoriassaan, heitä voisi nöyrästi sanoen kutsua trendin luojiksi audio- ja videosignaalien osa-alueella.

Cordial: Aina korkealaatuiset kaapelit, jatkuva toimitusvarmuus ja joustava saatavuus kuin myös luotettavuus kaikissa asiakassuhteissa. "Reilu kauppa" ei ole heille pelkkää sanahelinää vaan heidän mottonsa. He laajensivat tuotantoaan ulkomaille hyvin aikasessa vaiheessa ja tänään yrityksellä onkin tuotantoa saksalaisen pääkonttorin lisäksi myös Britanniassa, Tšekeissä ja Kiinassa. Tämä takaa tasaisen jatkuvan saatavuuden.

Cordialin tuotteita myydään ympäri maailman ja niitä arvostetaan kaikkialla niiden uskomattoman laadun ja kestävyyden takia.


Tuotevalikoimissa ovat mm.


Bulkkikaapelit/metritavara

Valmiskaapelit

Adapterit

  • Impedanssi-konvertterit
  • Groundlift-maadoitusadapterit
  • Vaimentimet
  • Linjamuuntimet
  • DI-boxit

Multicore-järjestelmät

  • Standardi multicore-interface
  • Kustomoitu multicore-interface
Neutrik Cordial Kabeltronik Rean Ten47 Nidec OKW Gehäuse Systeme
Kaikki edustuksemme »