Puh. 010 525 8000

Messi & Paoloni logo

Mistä kaikki sai alkunsa?

Vuonna 1944, Kesäkuun 18. Puolan armeijan II joukot ottivat Anconan haltuun.

Anglo-amerikkalaisen miehityksen aikana kaksi nuorta poikaa, 17-vuotias Messi Michele ja 21-vuotias Dino Paoloni, työskentelivät siviilihenkilöstönä Anconan sataman liittolaisten sotilaallisessa lähetysasemassa. Tämän työn aikana he tapasivat toisensa jakaen intohimonsa televiestintään. Kaksi vuotta myöhemmin, ystävykset päättivät perustaa Messi & Paoloni -yhtiön.

Ensimmäisen kymmenen toimintavuotensa aikana nämä nuoret pojat valitsivat ostoksensa sodanjälkeisen Photokina-näyttelyn aikana Kölnissä ja ryntäsivät ympäri Keski-Italiaa myymällä, asentamalla ja huoltamalla filmiprojektoreita kaikissa uusissa elokuvateattereissa, jotka jälleenrakennettiin sodassa tuhoutumisen jälkeen. Kesäkuussa 1956, heistä tuli Fracarro-edustajia Marche ja Umbrialle, asettuen takaisin heidän ensirakkauteensa: radiotaajuuteen. Tämän pitkäaikaisen yhteistyön aikana Fracarron (suuren italialaisen televisioantennivalmistajan) kanssa he päättivät perustaa vuonna 1974 koaksiaalikaapelitehtaan (ensisijaisesti 75 ohmia). Useita vuosia myöhemmin intohimo radiotaajuuteen kosketti kumppanin poikia, Paolo Paolonia ja Stefano Messiä. Tämä johti 50 ohmin kaapeleiden tuotannon aloittamiseen. Vuonna 1985 he aloittivat liikesuhteen ensimmäisen saksalaisen asiakkaan kanssa, josta seurasi pitkäaikainen ja mielekäs 50 ohmin kokemus yhdessä. Hankittuaan 100% osakkeista vuonna 1995, Stefano ja Maurizio Messi ottivat manttelin yrityksen perustajilta, toteuttaen intohimoisesti monimutkaisia ​​projekteja ja jatkaen perinteikkäästi innovointia.

Paras kaapeli maailmassa

Vuonna 1984 he kehittivät ensimmäisen satelliittikaapelin, mallin SC/100AG, ja vuonna 1990 he loivat mallin DIGISAT 5 ELITE, joka 31 vuotta sitten, seulontatehokkuuden ollessa A++ luokassa, piti sisällään jo kaikki digitaalikaapelin parhaat ominaisuudet. 31 vuotta kestäneen kehityksen jälkeen DIGISAT 5 ELITE on ylivoimaisesti paras 75 ohmin kaapeli maailmassa (6,8 mm vaippa), ja sen luokan parhaat vaimennusarvot ovat (25 dB/100m - 2150 MHz). Eri tuotantosyklien jatkuvat parannukset ja jatkuvat investoinnit tutkimukseen ja teknologiseen innovaatioon tuottivat ”GAS EXPANDED TL” -teknologian. HAM RADIO -maailmalle suunnitellut uudet mallit

  • M&P-BROAD-PRO 50C
  • M&P-ULTRAFLEX 10
  • M&P-ULTRAFLEX 13/.500”
  • M&P-ULTRAFLEX 7
  • M&P-AIRBORNE 5
  • M&P-AIRBORNE 10

ovat kaikki tehty seulonnan hyötysuhteella >105 dB! Tämä johtaa erinomaiseen suojaukseen sähkömagneettisilta häiriöiltä ja matalataajuuksisia äkkinäisiä kohinoita vastaan ​​(nämä ovat vastuussa taustakohinan tasojen noususta).

Lisäksi se, että nämä kaapelit ovat hyvin seulottuja, antaa Ham Radio maailmalle mahdollisuuden vähentää dramaattisesti kohinavuotoja kaapelilta itseltään minimoimalla kaupunkien asuntojen ja kaupunkialueiden ongelmat. Toisilla kaapeleilla, kuten RG 213/U tai RG 8, on 55 dB seulonnan tehokkuus, RG 58 C/U:lla on 50 dB seulonnan tehokkuus ja ylimääräisesti suojattu RG 214 A/U vaikuttavasta kaksoisseulonnasta huolimatta ei voi korostaa enempää kuin 80 dB!

Messi & Paoloni tuotteet
Neutrik Cordial Kabeltronik Rean Ten47 Nidec OKW Gehäuse Systeme Canare IEC Lock Kabeltronik Kaiser Messi & Paoloni Schill
Kaikki edustuksemme »