Messi & Paoloni logo

Mistä kaikki sai alkunsa?

Vuonna 1944, Kesäkuun 18. Puolan armeijan II joukot ottivat Anconan haltuunsa.

Anglo-amerikkalaisen miehityksen aikana kaksi nuorta poikaa, 17-vuotias Messi Michele ja 21-vuotias Dino Paoloni, työskentelivät siviilihenkilöstönä Anconan sataman liittolaisten sotilaallisessa lähetysasemassa. Tämän position aikana he tapasivat toisensa huomaten jakavansa intohimon televiestintää kohtaan. Kaksi vuotta myöhemmin, he päättivät perustaa Messi & Paoloni -yhtiön.

Ensimmäisen kymmenen toimintavuotensa aikana nämä nuoret pojat valitsivat ostoksensa sodanjälkeisen Photokina-näyttelyn aikana Kölnissä ja ryntäsivät ympäri Keski-Italiaa myymällä, asentamalla ja huoltamalla filmiprojektoreita kaikissa uusissa elokuvateattereissa, jotka oli jälleenrakennettu sodassa tuhoutumisen jälkeen. Kesäkuussa 1956, heistä tuli Fracarro-edustajia Marche ja Umbrialle, asettuen takaisin heidän jakamaan ensirakkauteensa: radiotaajuuteen. Tämän pitkäaikaisen yhteistyön aikana Fracarron (suuren italialaisen televisioantennivalmistajan) kanssa he päättivät vuonna 1974 perustaa koaksiaalikaapelitehtaan (ensisijaisesti 75:n Ohm-kaapeleita).
Useita vuosia tästä myöhemmin intohimo radiotaajuuteen tarttui kumppanien pojille, Paolo Paoloniin ja Stefano Messiin. Tämä innostus johti 50:n Ohmin kaapelituotannon aloittamiseen. Vuonna 1985 he aloittivat liikesuhteen ensimmäisen saksalaisen asiakkaan kanssa, josta seurasi pitkäaikainen ja mielekäs 50:n Ohmin kokemus yhdessä. Hankittuaan 100% osakkeista vuonna 1995, Stefano ja Maurizio Messi ottivat manttelin yrityksen perustajilta, toteuttaen päämääräisesti monimutkaisia ​​projekteja ja jatkaen perinteikkäästi innovointia.

Paras kaapeli maailmassa

Vuonna 1984 he kehittivät ensimmäisen satelliittikaapelin, mallin SC/100AG, ja vuonna 1990 he loivat mallin DIGISAT 5 ELITE, joka 31 vuotta sitten, seulontatehokkuuden ollessa A++ luokassa, piti sisällään jo kaikki digitaalikaapelin parhaat ominaisuudet. 31 vuotta kestäneen kehityksen jälkeen DIGISAT 5 ELITE on ylivoimaisesti paras 75:n Ohmin kaapeli maailmassa (6,8 mm vaippa), ja sen luokan parhaat vaimennusarvot ovat (25 dB/100m - 2150 MHz). Eri tuotantosyklien jatkuvat parannukset ja jatkuvat investoinnit tutkimukseen ja teknologiseen innovaatioon tuottivat ”GAS EXPANDED TL” -teknologian.

  • M&P-BROAD-PRO 50C
  • M&P-ULTRAFLEX 10
  • M&P-ULTRAFLEX 13/.500”
  • M&P-ULTRAFLEX 7
  • M&P-AIRBORNE 5
  • M&P-AIRBORNE 10

Ham Radio -maailmalle suunnitellut uudet mallit ovat kaikki tehty seulonnan hyötysuhteella >105 dB! Tämä johtaa erinomaiseen suojaukseen sähkömagneettisilta häiriöiltä ja matalataajuuksisia äkkinäisiä kohinoita vastaan ​​(nämä ovat vastuussa taustakohinan tasojen noususta).

Lisäksi se, että nämä kaapelit ovat hyvin seulottuja, antaa Ham Radio maailmalle mahdollisuuden vähentää dramaattisesti kohinavuotoja kaapelilta itseltään minimoimalla kaupunkien asuntojen ja kaupunkialueiden ongelmat. Toisilla kaapeleilla, kuten RG 213/U tai RG 8, on 55:n dB seulonnan tehokkuus, RG 58 C/U:lla on 50:n dB seulonnan tehokkuus ja ylimääräisesti suojattu RG 214 A/U vaikuttavasta kaksoisseulonnasta huolimatta ei voi korostaa enempää kuin 80 dB!

Katso alla olevasta linkistä Messi & Paolonin tuotteet ->

Messi & Paoloni tuotteet
Neutrik Cordial Kabeltronik Rean Ten47 Nidec OKW Gehäuse Systeme
Kaikki edustuksemme »