OKW - Maailman johtava kotelo- ja potentiometrin nuppivalmistaja jo 70 vuotta!

OKW:lle kotelot ovat muutakin kuin vain pakkaus. Niiden on annettava tuotteelle moderni ilme, monipuolisuutta, fiksuja toimintoja ja luotettavaa muotoilua.

Valitsemalla OKW:n tuotteen, saat mm:

  • Korkean tason käytettävyyden ja innovatiivisen kestävyyden
  • Esteettisen muotoilun ja käyttäjäystävällisen värivalikoiman
  • Vakuuttavan ergonomian
  • Erinomaisen laadun
  • Täysin valmiit kotelot ja nupit asennettavaksi, yksittäin modifioituina vaatimuksiesi mukaan
  • Saksalaista laatua

Ota kaikki irti laajasta valikoimasta standardoituja tuotteita, osaamisesta, kokemuksesta ja suuresta määrästä erilaisia valikoimia sekä personointeja tarpeidesi mukaan.

Mistä kaikki sai alkunsa?

Odenwälder Kunststoffwerk (OKW) on perustettu vuonna 1948 tohtori Herbert Schneiderin johdolla Buchen kunnassa Odenwaldissa, Saksassa.

Ensimmäiset tuotteet sisälsivät potentiometrin nuppeja puristetusta muovista radio- ja televisiotoimialalle. Näitä seurasivat tekniset osat kodinkoneille ja tietokoneiden puolelle. 1972 esitettiin Flat-Pack kotelointi, joka oli ensimmäinen standardimuovikotelo elektroniikkateollisuudelle. Siitä lähtien he ovat jatkuvalla tahdilla asettaneet uusia luovia standardeja kotelointiin, kuten myös potentiometrin nuppeihin. Sitten vuonna 1984 he päättivät kaupallistaa norminmukaiset kotelot, kuten myös potentiometrin nupit Odenwälder Kunststoffwerke Gehäusesysteme GmbH yrityksen kautta. Heidän tarkoituksenaan on pysyä perheyrityksenä nyt ja myös tulevaisuudessa.

Kilpikonna maskottina

Moni asiakas kysyy miksi he käyttävät kilpikonnaa keulahahmonaan.
Vastaus on helppo: Luonnossa kilpikonnat ovat hyvin menestyneitä johtuen täydellisesti luonnon ympäristöönsä muovaamista kuorista. Samalla tavalla OKW:n koteloinnit ovat rakennettu täydellisesti sopimaan niille tarkoitettuun ympäristöönsä.

Käyttökohteet

OKW:n kotelot tarjoavat räätälöidyt paketoinnit komponenteille ja elektroniikalle ja moneen muuhun erilaiseen tarpeeseen. Oli käyttökohde sitten sisällä tai ulkona, he tarjoavat korkean laatustandardin luotettavalla suojauksella. Esteettinen muotoilu ja yksittäinen viimeistely yhdessä antavat tuotteellesi ainutlaatuisen ilmeen.


Alla näet mihin kaikkiin kategorioihin nämä kotelot sopivat.


OKW tuotteet

Neutrik Cordial Kabeltronik Rean Ten47 Nidec OKW Gehäuse Systeme
Kaikki edustuksemme »